Particulier

In uw particuliere hoedanigheid heeft u te maken met diverse risico’s. Sommige wilt u nemen, andere niet. Omdat ze soms grote gevolgen kunnen hebben, is het dan verstandig er een verzekering voor af te sluiten. Hierbij kunt u denken aan het verzekeren van uw woonhuis, uw inboedel en zeker niet te vergeten: uw aansprakelijkheid.

 

Er zijn ook verzekeringen die u verplicht moet afsluiten, zoals een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering voor uw auto. Deze verzekering zorgt dat de schade die u met uw auto veroorzaakt aan derden, vergoed wordt. Natuurlijk kunt u ook voor schade aan uw (eigen) auto een verzekering aangaan.

 

Een verzekering die niet vergeten mag worden is de Overlijdensrisicoverzekering. Bij het overlijden van een dierbare wil men graag een gepast afscheid verzorgen. Vaak lopen de kosten daarvoor hoog op. Wanneer een verzekering wordt aangegaan, zal er, bij het overlijden van de verzekerde, hiervoor een bedrag ter beschikking komen.

 

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van de te verzekeren risico’s.

 

Meestal krijgt het de voorkeur om alle verzekeringen in één Verzekeringspakket onder te brengen. Dit geeft een duidelijk overzicht én u profiteert van pakket-korting.